1

I went to the blog and clicked on one of the tags. "Legal" to be precise. It redirected me to this url: https://blog.stackoverflow.com/categoryhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttp://stackoverflow.comhttps://stackoverflow.com/legal/

That's a mouthful. Anyway, Firefox had this to say about it:

The page isn't redirecting properly

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

*This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies.

I'm pretty sure I have cookies enabled....

4
  • Legal's the only one in the list that goes into a redirect loop for me. Strange. Nov 8, 2010 at 1:42
  • repro on Chrome
    – juan
    Nov 8, 2010 at 3:05
  • This is a dupe, actually, but it's not been fixed, so...
    – Yi Jiang
    Nov 8, 2010 at 3:54
  • @Yi Jiang: Sorry, I searched but didn't find that.
    – John
    Nov 8, 2010 at 18:57

1 Answer 1

1

This is now fixed, it was a problem with the redirect add-in.

1
  • Oh, wow, kudos! I thought this had been forgotten about...
    – John
    Feb 22, 2011 at 6:14

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .